Trappelift til din bolig

Hvad er en Trappelift?

En Trappelift er en lift med en motor, som kan transportere dig nemt og sikkert op og ned af din trappe, når det kniber med selv at klare trappen på egne ben. Trappeliften er monteret fast på en skinne, der er fastmonteret på din trappe, hvilket gør, at liften kan køre dig sikkert op og ned. Trappeliften er sammensat af hård plast og den er robust og du skal være opmærksom på, at liften skal være sikkerhedsgodkendt.

Trappelift - se hvordan du får en trappelift samt hvad prisen er på en trappelift.

Trappelift – se hvordan du får en trappelift samt hvad prisen er på en trappelift.

Hvorfor købe en trappelift?

Er du begyndt at have gangbesvær eller er der opstået et mindre handicap, så kan trappen være en udfordring i dagligdagen. Trappeliften kan give dig en nemmere, bedre og sjovere hverdag og forlænge tiden, hvor du kan blive i din bolig. Du slipper for at skulle se dig om efter et nyt sted at bo, da trappen ikke længere er en udfordring.

Hvad koster en trappelift?

En trappelift har ligeså forskellige priser, som der er forskellige hjem og trappevarianter.Prisen på en trappeliften kommer an på flere ting, som du kan læse i nedenstående uddybning:

Priser på trappelift

Trappens længde:

Er din trappe er lang, så vil prisen på trappeliften, som udgangspunkt blive dyre end hvis du har en kort trappe. Det hænger sammen med skinnesystemet, som skal være længere samt udgifterne til ekstra materialer og montering. Der kan også være korte, men komplicerede trapper, hvor det kan være en dyre pris end på en lang ikke kompliceret trappe.

Antal sving på trappen:

Svingene på trappen er kompliceret og kræver præcision at udføre, hvorfor prisen også afhænger af dette. Hvis du har en kurvede trappe, så er prisen dyre end hvis din trappe er lige.

Produktvariant:

Der findes flere forskellige producenter og installatører i Danmark og det afhænger specielt meget af, hvilken kvalitet du ønsker den skal være i. Som med så meget andet, så får man typisk hvad man betaler for og sådan er det også, når det kommer til trappelifte.

Dette er hvad prisen på en trappelift afgøres af og du bør altså kontakte en leverandør og få en konsulent ud forbi for at få en nøjagtig pris. Det tilbyder de fleste gangske gratis, så det er blot at kontakte en udbyder af trappelifte.

Du skal regne med at en typisk trappelift koster 20.000 kr.+ for trappeliften, levering og montering. Du skal derudover regne med en mindre omkostning på en serviceaftale, da trappeliften min. en gang årligt, bør have et serviceeftersyn.

Få en pris på en trappelift, gratis materiale og hør mere:

Vi vil sikre os, at du ikke er en robot 🙂

Læs mer her, og find en trappelift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *