Trappelift pris

Trappelift pris?

Det er yderst svært at komme med en eksakt pris på en trappelift, da det varierer meget fra hjem til hjem og fra producent til producent. En trappelift er ikke et produkt, som er nemt at sammenligne, da meget af omkostningen for udbyderen ligger i at montere trappeliften i dit hjem. Eftersom at der findes mange forskellige trappelift-modeller og endnu flere forskellige hjem, så er det meget svært at lave en pris inden en konsulent fra et professionelt firma har været forbi dig.

Priser på trappelifte til hjemmet kan variere meget. Læs mere her

Trappelift Pris

 

Er trappelifte dyre?

Det er altid et relativt spørgsmål. Vurderet isoleret set, så vil de fleste mennesker mene, at 20.000-100.000 kr. er mange penge. Tænker man på, at man får en automatisk lift til trappen, som transporterer en op og ned, hver dag, uden at man skal gøre noget, så synes jeg bestemt ikke, at det er dyrt. Man skal også tænke på, at for mange giver det rigtig meget livskvalitet, og det betyder også, at man kan blive boende i sit hus eller lejlighed, som for rigtig mange mennesker er en værdi, der ikke er til at betale. Så det kort svar er at en trappelift ikke er dyr 🙂

Bestil en gratis konsultation og tilbud på en trappelift:

Få en pris på en trappelift, gratis materiale og hør mere:

Vi vil sikre os, at du ikke er en robot 🙂

Det bedste du kan gøre, det er at ringe til et professionelt firma, som kan komme forbi dig og måle op og se din trappe i hjemmet. Derefter kan de give dig et skræddersyet tilbud på en løsning og en trappelift-model, som passer til dig, dit hjem og din økonomi.

Priserne på en trappelift starter på ca. 20.000 kr. og kan i nogle tilfælde koster de over 100.000 kr. Det kommer igen meget an på, hvilken model du ønsker at købe, samt hvor kompliceret din trappe er.De fleste kommer gratis ud og måler op, kommer med forslag og derefter et gratis tilbud.

Læs mer her, og find en billig trappelift

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *