Stolelift

Hvad er en stolelift?

En stolelift er en lift, der monteres på trappen i hjemmet, så du kan komme op og ned af trappen, uden besvær. Det er derfor også kaldet en trappelift. Stoleliften kan forlænge den tid, som du kan bo i din bolig, når det begynder at knibe med at komme op og ned af trappen ved egen hjælp. Det kan være hårdt at sige farvel til sin bolig gennem mange år, og derfor kan en stolelift være en god hjælp til, at forlænge sin tid i sit elskede hjem.

Hvad er prisen på en stolelift?

Prisen på en stolelift kan være meget forskellig, og vil du have en stolelift pris, så skal du selv ud og undersøge markedet. Der kan være store prisforskelle, hvorfor anbefalingen er, at spørge en leverandør eller to, inden valget af stolelift foretages.

Prisen på stoleliften afgøres blandt andet af længden på din trappe, og hvor mange samt hvor kurvede svingene er på trappen. Di skal have en professionel ud for at se på din trappe og lave et skræddersyet tilbud på en trappelift.

Hvordan installeres en stolelift?

Stoleliften installeres ved at der på trappen monteres en skinne, hvor selve stoleliften kan køre op og ned. Derefter skal selve stolelifte monteres på skinnen samt der skal sikres at de elektriske installationer af stoleliften er korrekt installeret.