Handicaplift

Hvad er en handicaplift?

En handicaplift er en lift, der er beregnet til at løfte personer med handicap op og ned af dagens forhindringer mens de er i deres kørestol. Typisk er handicapliften designet til at kunne få kørestolen med på liften, da det er kørestolen, der ofte volder problemerne for den handicappede og hvorfor handicapliften har en stor værdi for ejeren. Det er typisk i forbindelse med niveauforskelle eller trapper at en handicaplift med fordel kan anvendes.

En handicaplift ved en trappe

En handicaplift ved en trappe

Hvad koster en handicaplift?

Hvis du skal have en pris på en handicaplift, så bør du kontakte en leverandør, da der findes ligeså mange priser på handicaplifte, som der findes forskellige niveauforskelle og forhindringer for de handicappede. En handicaplifts pris afhænger af den vægt, som liften skal kunne løfte samt hvor langt et stykke den skal kunne løfte brugeren af kørestolen.

Handicaplift pris

Priser på handicaplifte kan svinge meget ligesom andre lifte til trapper. Du bør henvende dig til en professionel og forespørge på priser på handicapliften samt montering af den. Der er store forskelle i priserne hos de forskellige udbydere, hvorfor du bør hente priser forskellige steder i markedet.